Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

A fizetés az alábbi módokon történhet:

  • banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
  • utánvét - (készpénzes v. bankkártyás fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS futárszolgálat illetve a GLS Csomagpont munkatársának.) Nem minden csomagponton áll rendelkezésre a bankkártyás fizetési lehetőség, kérjük erről tájékozódjon a kiválasztott csomagpont elérhetőségein! 
  • készpénz - telephelyünkön történő személyes átvétel esetén lehetséges. A termék átvételére a visszaigazolásban megjelölt napon, illetve az azt követő 5 munkanapon belül kerülhet sor. Az 5 munkanapos határidő letelte után – amennyiben a termék nem kerül átvételre – a megrendelés automatikusan, előzetes értesítés nélkül törlésre kerül.

A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 1 munkanapon belül megtörténik. Munkanap 15:00 óráig megrendelt, raktáron lévő termékek a következő munkanap kerülnek átadásra a futárszolgálatnak. A fenti határidők bármi okból történő változása esetén a Vásárlót minden esetben telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS Futárszolgálattal történik.

Kézbesítés csomagpontra

A csomag csomagpontra érkezésekor a GLS sms-ben értesíti. A küldemény átvételére érvényes személyi igazolvány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Kérjük tájékozódjon a kiválasztott csomagpont nyitvatartásáról és az esetleges bankkártyás fizetési lehetőségről.
Csak dobozba csomagolható árut tudunk csomagpontra küldeni (kipufogót, karosszéria elemeket stb. nem). Ha az Ön csomagja valamiért nem szállítható csomagpontra, munkatársunk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot. Ebben az esetben egy kiszállítási cím megadására van szükség, ahová a normál házhozszállítás feltételei és díjszabása szerint tudjuk a csomagot küldeni.

Kézbesítés házhozszállítással

A szállítást és a kézbesítést a GLS Futárszolgálat munkatársai végzik. A feltüntetett szállítási díj dobozba helyezhető alkatrészekre vonatkozik, túlméretes  (40 kg felett) vagy nem becsomagolható termékek (hosszú kipufogók, lökhárítók, egyes karosszéria elemek stb.) esetén - előzetes értesítés után - dupla szállítási költséget számolhatunk fel.

A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk. A szállítás díja GLS csomagpontra történő kézbesítés esetén bruttó 1.200 Ft, házhoz szállítás esetén bruttó 1.490 Ft. Utánvétes fizetési mód esetén +360 Ft utánvét kezelési költség kerül felszámításra. Csomagolási költséget nem számolunk fel.

Sérült, hiányos áru

Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!